Kaszimpex Kft.

Integrált minőség- és környezetirányítási rendszer

Vevői elégedettség és környezetvédelem

Minden szervezet vezetőinek alapvető célja, így a Kaszimpex Kft. vezetőségének is, hogy vevői és partnerei igényeit kielégítse. A cél eléréséhez, a piaci szerep megőrzéséhez és kiterjesztéséhez átgondolt cégirányítás szükséges.

A bevezetett és működtetett integrált rendszer kiváló eszköz a jó vezetői gyakorlat következetes végrehajtására és a szervezet folyamatos fejlesztésére. A megszerzett tanúsítvány a vevők számára igazolja a szervezet képességét arra, hogy a vevői követelményeknek meg tud felelni. Továbbá igazolja, hogy szervezetünk szívügyének tekinti környezetünk védelmét.

A rendszer előnyei:

  • Szervezet működése letisztultabb, átláthatóbb
  • Szervezet működése megfelelő mértékben szabályozott és dokumentált
  • Folyamatos fejlődés biztosított

A Kaszimpex Kft. integrált minőség- és környezetirányítási rendszerét az e.com-CERT Rendszertanúsító Kft tanúsította. A Kaszimpex Kft. által bevezetett és működtetett integrált rendszer megfelel az EN ISO 9001:2008 & EN ISO 14001:2004 szabványok követelményeinek.

e.com-CERT Rendszertanúsító Kft, H-1061 Budapest, Paulay Ede u. 46., Tel. :+(36-1) 413-0089 ; Fax. : +(36-1) 413-0090 ; www.ecomcert.orginfo@ecomcert.org

A tanúsítvány érvényességi területe: közúti járműalkatrészek gyártása és forgalmazása

Minőség- és környezetirányítási megbízott: Kaszper Dániel