Kaszimpex Kft.

Kaszimpex Kft. minőség- és környezetpolitikája

Társaságunk célja, hogy hatékony, és az elérhető legjobb technikát képviselő gyártási és kereskedelmi eszközök, módszerek segítségével a mindenkori EN ISO 9001 és az EN ISO 14001 szabványok követelményeit kielégítően, mind a minőség, mind pedig a környezet védelme szempontjából minél magasabb szinten tudja biztosítani a termék-előállítási és a szolgáltatási tevékenységét a vevői részére. A gyártóművektől a végfelhasználókig húzódó értékesítési láncba szervesen beépülve a vevői igényekhez a lehetőségekhez mérten maximálisan alkalmazkodjon.

  • Törekszünk arra, hogy a meglévő vevőinket azok megelégedésére megtartsuk, és újabbakat nyerjünk meg az elvárt minőségű és gyors szolgáltatásunkkal.
  • Biztosítjuk, hogy dolgozóink és minden olyan személy és szervezet aki, vagy ami a Kaszimpex Kft. részére, illetve megbízásából jelentős tevékenységet végez, megismerje a minőség- és környezeti politikánkat, az irányítási rendszerünk céljait és megvalósításának módszereit.
  • Társaságunk vezetése ösztönzi a munkatársait a hatékony és az elvárt minőségű gyártás, szolgáltatás javítása érdekében a kezdeményezésre, a környezettudatos viselkedésre. Segíti a továbbképzésüket, hogy szakmai ismereteiket a társaság céljainak megvalósítására fordítsák.
  • Vevőink igényeinek kielégítése érdekében a technológiánkat, a minőség ellenőrzésünket az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelően működtetjük. Biztosítjuk, hogy a vevőink által kért határidőre történő szállítások megvalósuljanak a megrendelt minőségben.
  • Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított anyagok, eszközök, berendezések, alkatrészek és szolgáltatások megfeleljenek az előírt és elvárható követelményeknek. Ezért olyan kapcsolatot kívánunk kiépíteni minden beszállítónkkal, hogy teljes körűen megismerjék igényeinket, és ezáltal teljesíthessék azokat.
  • Termékeink, szolgáltatásaink minőségi javítása érdekében beszállítóinkat, alvállalkozóinkat értékeljük, és velük együttműködve biztosítjuk a kívánt minőséget.
  • A Társaságunk a tevékenységéhez kötődő jogszabályi és egyéb követelményeket azonosítottuk, az ezeknek való megfelelést folyamatosan biztosítjuk.
  • Minőség- és környezetirányítási rendszerünk hatékony működése teszi lehetővé, hogy megalapozottan vállaljunk felelősséget a végzett munkánk iránt.
  • Fejlesztéseinkben figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat, mint pl. a környezet szennyezésének megelőzése, a környezet terhelésének lehető legalacsonyabb szinten tartása, energiatakarékos működés.

Nagykanizsa, 2012. június 02.
Kaszper László
Ügyvezető igazgató