Kaszimpex Kft.

A Kaszimpex Kft. a cég fennállása óta foglalkozik öntödei segédanyagok forgalmazással, ezen termékeknek, mint az exportjával, mint pedig az importjával. Ez a tevékenységi kör egyrészt az ügyvezető igazgató kohászmérnöki végzettségével, valamint a fékalkatrészek gyártásával és forgalmazásával áll kapcsolatban.

Látszólag ugyan távolabb esik a cég többi tevékenységi körétől, de tulajdonképpen kiegészíti azokat, különösen, ha a fékalkatrészeket veszzük jobban szemügyre, ugyanazon folyamat legelejéhez való visszacsatolásról van tulajdonképpen szó.

Azokkal az öntödékkel, akikkel kapcsolatban áll a cégünk szinte mindegyikével több oldalú kapcsolatot ápolunk. Egyik oldalon a megvásárolt öntvények állnak, míg a másik oldalon a beszállított öntödei segédanyagok találhatóak. A többoldalú kapcsolatoknak köszönhetően sokkal gazdaságosabban és hatékonyabban működő kapcsolatok ápolására nyílik lehetőség.

Amennyibe a behozatali termékeket vizsgáljuk meg jobban, akkor cégünk egyik legfontosabb partnere a szlovéniai EXOTERM-IT, mely cégnek a magyarországi kereskedelmi képviseletét látja el a Kaszimpex Kft.

A behozott termékekkel szemben a másik oldalon a kiszállított öntödei homok, valamint gyantás homok áll, melyet magyarországi partnereink révén, a kisőrsi KVARC-ÁSVÁNY valamint KVARC-MINERÁL révén juttatunk el, főként a volt Jugoszláviai tagállamokban működő öntödékbe.