Sport és szabadidős termékek

vízi sportokhoz használható úszórudak, összekötők és úszódeszkák

Sport és szabadidős kínálatunk az nmc Comfy termékcsaládját jelenti, különös tekintettel a vízi sportokhoz használható úszórudakra, különböző összekötőkre és úszódeszkákra. Ezek az eszközök nem csak biztonságossá, de szuper élvezetessé is teszik a vízben történő felhőtlen játékot és úszástanulást. Az úszóövek és a különböző méretű úszódeszkák segítenek a helyes úszótechnika elsajátításában és begyakorlásában. Az úszórudak a különböző típusú összekötőknek és a gyerekek képzelőerejének köszönhetően nem csak a vízben, de azon kívül is szinte végtelen módon variálhatóak.

A vízben használható termékek mellett még sok hasznos eszköz található a kínálatban, többek között a masszázshenger, ami egy nagyon hasznos segédeszköz bármilyen sportot is űzzünk. Használható az edzés bármely szakaszában, de különösen a bemelegítő és a levezető szakaszban nagyon hasznos, egyfelől előkészíti az izmokat az edzésre, másfelől pedig gyorsítja a regenerációs folyamatokat.

Kereskedelmi partnereink mellett, külön gondoltunk az úszni tanuló gyerekekre és a nyaralni induló gyerekes családokra. Számukra előre összeállított családi csomagokat kínálunk. Ajánlataink megtekinthetőek webshopunkban és kényelmesen, kedvező árakon házhoz rendelhetőek. Ezek a tételek mindig raktáron vannak, így 1-2 napon belül tudunk szállítani.

Úszórudak és összekötők

Masszázshenger

Kert és szabadidő

Autó és biztonság

Egyéb

Úszódeszkák

Aquafitness

Csomagajánlataink

Kérdése van?