Plamafex csőszigetelők

IZOTERM-PLAMA csőszigetelőket gyárt expandált polietilén anyagból, központi fűtéshez, klíma berendezésekhez, valamint szanitáris vezetékekhez, szigorú nemzetközi szabványok szerint, melyek kielégítik a csőszigetelőkkel szemben állított összes követelményt. Fő jellemzője ezeknek a csöveknek az elasztikus és nagy törésálló képesség. A szigetelők felülete kemény, jól ellenáll a káros fizikai behatásoknak és az összes használatos építési anyagnak. A csőszigetelők szerkezete ...

IZOTERM-PLAMA csőszigetelőket gyárt expandált polietilén anyagból, központi fűtéshez, klíma berendezésekhez, valamint szanitáris vezetékekhez, szigorú nemzetközi szabványok szerint, melyek kielégítik a csőszigetelőkkel szemben állított összes követelményt.

Fő jellemzője ezeknek a csöveknek az elasztikus és nagy törésálló képesség. A szigetelők felülete kemény, jól ellenáll a káros fizikai behatásoknak és az összes használatos építési anyagnak.

A csőszigetelők szerkezete cellás, így használható mind beton, mind az úgynevezett úszópadlók alá, de lehet akár a felszínre is kívülre szerelni a PALAMAFLEX SSL szigetelőt, mert az ezüstös polietilén fóliabevonat dekoratív külsőt kölcsönöz neki. A közvetlen UV sugárzástól azonban védeni kell. PLAMAFLEX csőszigetelők kizárólag környezetbarát anyagokból készülnek. A hulladék újra hasznosítható.

PLAMAFLEX csőszigetelők:

  • jó hőszigetelők
  • jó hangszigetelők
  • megakadályozzák a kondenzvíz lecsapódását
  • védik a csöveket a korróziótól

Az ISO és a DIN szabványok szerinti termékminősítő vizsgálatokat az FMPA Stuttgart és a ZAG Ljubjana, valamint a magyar ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht.) végezték el.

Plamaflex-ISO csőszigetelők

Alap csőszigetelő, extrudált polietilén anyagból, különböző falvastagsággal 9, 13 és 20 mm-rel készül. Professzionális szerelőknek ajánlható. A szigetelőcső fala egy helyen 1/3 vastagságig be van vágva a könnyű és gyors szerelés végett. Standard hosszméret 2 m, kartondobozba csomagolva.

Plamaflex-SSL csőszigetelők

Polietilén védőfóliával bevont, különböző falvastagságban készül 4, 9, 13 és 20 mm. A védőfólia nagyfokú védelmet nyújt a fizikai sérülésekkel szemben, ami nagyon fontos olyan helyeken, ahol nincs külön levédve a cső. Ezentúl ez a fólia megnöveli a szigetelőanyag ellenálló képességét a vízzel szemben, ezért a légkondícionáló berendezések csöveinek szigetelésére kitűnően alkalmazhatóak. A Plamaflex csőszigetelők 4 mm falvastagsággal 15 méteres tekercsekben, 6 mm falvastagsággal 10 méteres tekercsekben kaphatóak. A tekercsek kartondobozba vannak csomagolva.

Plamaflex-SV csőszigetelők

Gyorsan zárható „cipzárral”, amely leegyszerűsíti a szerelést. Különböző falvastagságban készülnek 9 és 13 mm. Többször használatosak, ugyanis a cipzár lehetőséget biztosít a többszöri le- és felszerelésre sérülés nélkül. Külön ki kell emelni az egyszerű szerelhetőséget, ami lehetővé teszi a „szereld magad” szerelést. Standard hosszméret 2 m, kartondobozba csomagolva.

Légkondicionáláshoz használt csőszigetelők

A külső védőrétegként alkalmazott polietilén fólia lehetővé teszi, hogy a légkondicionáló berendezések szigetelése által támasztott különleges igényeknek teljes körűen megfeleljen. 6mm-es falvastagság mellett különböző méretekben kapható. A külső védőréteg magas fokú védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel valamint a nedvességgel szemben.

Kérdése van?